Romi&Remi

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €50

Donaties

Romi&Remi leven momenteel heerlijk warm in een huis met mensen die van ze houden en voor ze zorgen. Helaas is dit niet vanzelfsprekend voor elke kat. Daarom proberen Romi&Remi de wereld te verbeteren met kleine stappen. Momenteel nog via donaties, maar wie weet wat de toekomst gaat brengen!

Stichting Kittenplace

Tussenstand: €??.??

Het jaar van 2024 zal in het teken staan van Stichting Kittenplace. Deze stichting zorgt ervoor dat zwangere poezen, moederpoezen en kittens in nood geholpen worden.

Dit doen ze met de volgende werkwijze:

Hierdoor voelen wij ons helemaal warm van binnen worden, dus wij willen graag ons steentje bijdragen. Uiteraard streven we voor een hoger bedrag dan hiervoor. Help je mee?

Stichting Dierenlot

Totaal gedoneerd: €25,00

Stichting Dierenlot is een Nederlandse organisatie die zich inzet om onnodig lijden van gezelschaps-, zwerf- en natuurdieren te voorkomen.

Zo helpen ze mee om het aantal zwerfkatten in Nederland op een diervriendelijke manier te laten slinken. Dit doen ze door de TNRC-methode, waarbij ze de kat eerst vangen (trap), castreren (neuter), herplaatsen of terugplaatsen (relocate/return) en met nazorg (care).

Ben je benieuwd wat ze nog meer doen? Ga dan snel naar de website!

Romi&Remi was van plan om 2% van elke bestelling van 4 oktober 2022 tot en met  31 december 2023 te doneren aan Stichting Dierenlot! Nu was dit alleen niet een bedrag om over naar huis te schrijven, gezien we daarmee zo’n € 2,58 hebben ingezameld. Daarom heeft Marjolein besloten om persoonlijk  €25,00 te doneren uit naam van Romi&Remi.

Volgend Doel

Wij zijn nog volop aan het zoeken naar het volgende goede doel dat wij kunnen gaan steunen met een donatie. Nu is kiezen niet ons sterkste kant! Weet jij de perfecte match voor ons? Laat het ons dan nu weten!