Romi&Remi

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €50

Over Ons

Romi&Remi

Wij zijn Romulus en Remus, twee katten uit Nijmegen die in 2020 zijn geadopteerd via Stichting Poezensnuitjes. Er is weinig bekend over waar we gered zijn, behalve dat er al te veel katten in het huis waren en wij “er ook nog waren”. Het duurde even voordat we doorhadden dat we nu veilig waren, en zodra we een zware mannenstem hoorden zaten we zo onder de bank. Nu passen we daar niet meer, maar het is gelukkig ook niet meer nodig! We krijgen nu elke dag knuffels, snackies en veel liefde!

Romulus

Ik ben te herkennen aan mijn grijze vacht en sta dan ook rechts op de foto. Ik vind nieuwe mensen nog steeds heel erg spannend en vlucht het liefst de kamer uit wanneer er een nieuw iemand de kamer in komt. Wanneer je me 5 minuten met rust laat, weet ik dat je oké bent en heb ik al snel mijn staart om je been heen gekruld. 

Remus

Romi&Remi

En ik ben te herkennen aan mijn bruine vacht en het witte vlekje op mijn neus! Ik durf wel te zeggen dat ik dapperder ben dan mijn broer, maar nieuwe mensen blijf ik ook liever bij uit de buurt. In tegenstelling tot Romi, maak ik regelmatig vrienden op straat met de andere katten uit de buurt, maar ik kom ook zeker wel eens met een kras op mijn neus thuis. Het liefst steek ik mijn koppie waar die niet hoort, dus schrik niet wanneer je een aantal spinnenwebben ziet hangen in mijn snorharen. Ik lijk dan misschien wel een bad boy, maar ik ben een echt mama’s kindje en ‘s avonds ben ik dan ook standaard op haar schoot te vinden!

Mensen

Marjolein

Hi! Mijn naam is Marjolein, en ik ben de miauwma van Romi&Remi. Samen met deze twee heerlijke katten en mijn partner woon ik in Nijmegen.

Begin 2021 kwam ik in een burn-out terecht, en ik moet echt zeggen dat Romi&Remi voor een groot deel verantwoordelijk zijn voor mijn herstel. Ondanks dat ik nergens zin in had, kreeg ik veel plezier uit het runnen van hun Instagram-account. Toen ik me mondjesmaat weer wat beter ging voelen, besefte ik me dat ik geen plezier meer haalde uit mijn opleiding aan Hotelschool The Hague, en mijn high-paced carrière droom leek bijzonder nutteloos. Op naar een nieuwe toekomst dus!

Sinds we de katten hadden, wilden we het huis zo aanpassen dat aan al hun behoeftes werd voldaan. Genoeg plekjes om te klimmen, klauteren, krabben en verstoppen dus! Maar hoeveel we ook zochten, het kostte óf een vermogen óf het was niet onze stijl, dus zijn we zelf aan het knutselen gegaan en dit gaf zoveel energie! In die tijd begon ik me ook steeds meer te irriteren aan het feit dat al het kattenspeelgoed wat ik kon vinden felgekleurd én van plastic was. Ook speelgoed ben ik dus zelf gaan maken!

Ondertussen heb ik de start van het bedrijf kunnen gebruiken om af te studeren en ik heb verschrikkelijk veel zin in dit avontuur!