Romi&Remi

GRATIS VERZENDING BIJ BESTELLINGEN VANAF €50

Raw and Real

Ik ben er weer!

26/4/2024

Het is een tijd geleden dat jullie iets hebben gezien over Romi&Remi of dat ik van me heb laten horen, maar we zijn er weer!

Samenvatting:

Voor de mensen die van kort en krachtig houden:

En hier de lange versie:

Zoals de meeste weten bestaat het team van Romi&Remi uit twee katten en één mens, en  dit betekend dat wanneer er iets met mij aan de hand is dat er direct minder gebeurd in het bedrijf. Helaas is dit dan ook het geval geweest, want zeven maanden geleden kwamen alle waarschuwingsignalen voor van een burn-out – this ain’t my first rodeo 😉 

Ik dacht dat ik op tijd op de rem had getrapt, maar dit bleek een illusie. Dit betekent dat er een nieuwe zwarte periode aanbrak van constante overprikkeling, een grondig tekort aan energie en uren die werden gevuld met slechte tv. Na de eerste maanden merkte ik dat de tv toch op mijn zenuwen begon te werken, dus heb ik een nieuwe hobby opgepakt – haken. Dus wie weet zie je de komende tijd wel nieuwe producten verschijnen in de webshop. Laat me vooral weten waar jullie behoefte aan hebben; een gehaakt kattenmandje of misschien eerder herbruikbare wattenschijfjes in de vorm van een kat? 😉

Na deze maanden heb ik langzaam steeds meer energie en intrinsieke motivatie om weer met Romi&Remi aan de slag te gaan, dus zullen jullie weer meer van ons horen!

Betrouwbaarheid

Ik kan me goed voorstellen dat veel mensen hierdoor denken, ja maar bewijs je hiermee niet dat Romi&Remi onbetrouwbaar is als bedrijf? Wat ik hierop kan antwoorden is dat ik wel regelmatig heb ingelogd om te checken of er nieuwe bestellingen waren geplaatst, om deze te kunnen verzenden. Hierdoor heeft niemand langer dan normaal hoeven wachten op zijn bestelling.

Daarnaast ben ik er een maand geleden achter gekomen dat ik mezelf een trots lid van de ADHD-community mag noemen. Uiteraard is dit geen excuus, maar wel een oorzaak. En nu ik er na 29 lentes eindelijk achter ben gekomen dat mijn brein daadwerkelijk anders werkt dan die van de meeste en ik nu toegang heb tot de juiste ondersteuning (lees: medicatie) en kennis, verwacht ik dat betrouwbaarheid ook geen probleem zal zijn in de toekomst.

Toekomst

De komende tijd zal ik druk bezig zijn – geen zorgen, ik doe het rustig aan – met de website weer up to date maken en natuurlijk blijven we doorgaan met nieuwe producten introduceren. Ik ben van plan om vaker jullie mening te vragen, dus hou vooral onze insta in de gaten voor eventuele polls in de stories 😉

Tip:

Mocht je nou zelf momenteel last hebben van een burn-out, deze in het verleden hebben ervaren en er nog niet helemaal vanaf zijn, of als je gewoon meer wilt weten over burn-outs in het algemeen; lees dan vooral het boek Over de Kop van Brankele Frank. Als ervaringsdeskundige én neurobioloog heeft zij onderzoek gedaan om haar eigen burn-out te begrijpen en in dit boek vertelt ze je op een luchtige en komische wijze wat ze allemaal te weten is gekomen.

Niet gesponsord, gewoon enthousiast!

Gerelateerd

Onze Feather-Gate
Check onze blogpost over waarom we de benaming van sommige veren aanpassen van 'cruelty-free' naar 'reused feathers'. We delen waarom feedback onze route verandert en hoe we altijd transparant en duurzaam proberen te zijn.
To Roam or not to Roam
De ene huistijger ligt het liefst de hele dag op de bank te dutten en de andere krijgt er geen genoeg van om door alle steegjes in de buurt te zwerven. In deze blog gaan we het hebben over waarom je jouw kat binnen moet houden of juist naar buiten moet laten.